Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید موتمنی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص ثبت نام خودرو توسط ایران‌خودرو و سایپا گفت:‌ این قبیل اخبار یک طنز تلخ است و من نمی‌دانم در این خصوص چه بگویم اما تنها چیزی که از این وضعیت می‌توان فهمید این است که هیچ گونه نظارتی بر روی تولیدکنندگان خودرو صورت نمی‌گیرد.

ایران خودرو و سایپا 4 ماه عقب هستند

رئیس اتحادیه فروشندگان و نمایشگاه داران اتومبیل ادامه داد: امروز سندهایی داریم که ایران خودرو هنوز ماشینی که  قرار بوده در  خرداد ماه به مشتری تحویل بدهد را نداده حالا من نمی‌دانم این چه سیاستی است که تا تولید محصول سال 98 را دارند پیش‌فروش می‌کنند آن هم وقتی که چهار ماه و یا بیشتر از تحویل سفارشات عقب هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این گونه روش‌ها می‌گویند ثبت نام کاغذی.

وی افزود: خودروسازها به دنبال پول اضافه هستند و از طرف دیگر برخی از افراد که مصرف‌کننده نیستند با این تفکر که اگر پول خودشان را در بانک بگذارند 15 درصد سود می‌گیرند و حالا خودروساز به آنها 18 درصد می‌دهد اقدام به ثبت نام خودرو می‌کنند که این کار نوعی بر هم زدن بازار خودرو و بازار مالی کشور است. با وجود آنکه این دو خودروساز هرکدام نزدیک به 80 هزار خودرو پیش‌فروش کرده‌اند که هیچ تاثیری در بازار نداشته است چون بازار می‌داند که همه اینها وعده سر خرمن است.

موتمنی با انتقاد از نحوه هزینه کرد خودروسازها گفت: اگر این پول‌هایی که از مردم می‌گیرند را خرج کارهای تحقیقاتی و توسعه‌ای می‌کردند ما هم راضی بودیم اما فقط آنها را صرف هزینه‌های سربار می‌کنند و معلوم نیست تا کی می‌خواهند این سیاست را ادامه دهند.

رئیس اتحادیه فروشندگان و نمایشگاه داران اتومبیل گفت: تا زمانی که دولت اجازه واردات خودروی زیر 15 هزار دلار را ندهد و تعرفه واردات را پایین نیاورد وضعیت همین گونه است. چون خودروساز هیچ تهدیدی نمی‌بیند اما اگر این اتفاق صورت بگیرد خودروسازها مجبور هستند برای ماندن در بازار تن به فعالیت و نوآوری بدهند.

موتمنی ادامه داد: الان نه به کیفیت توجهی می‌شود و نه به قیمت. کار به جایی رسیده که امروز زه ماشین را آپشن در نظر می‌گیرند و هر روز یک چیزی از خودرو کم می‌کنند تا سود بیشتری به دست آورند چون یکه‌تاز میدان خودشان هستند و هیچ نظارتی بر روی آنها نمی‌شود.

پول بنز و BMW می‌دهیم ولی هایما و تیگو تحویل می‌گیریم

واردات خودروی ارزان ممنوع است؛ چون خودروی داخلی به فروش نمی‌رود

وی تاکید کرد: اینگونه رفتارها بر روی سرمایه‌گذاران خارجی نیز اثر گذاشته است. خودروهای چینی که تا پیش از این با 6 میلیون تومان به مشتری تحویل داده می‌شد الان برای خرید باید در صف ایستاد ضمن آنکه پیش‌فروش هم انجام می‌دهند.

موتمنی گفت: امروز ما پول بنز و BMW می‌دهیم ولی هایما و تیگو تحویل می‌گیریم. در چند سال اخیر خودروسازان نگذاشتند خودرویی کمتر از 50 میلیون وارد شود چون می‌گفتند اگر این اتفاق صورت بگیرد کسی دیگر محصول ما را نمی‌خرد.

مراجعه نمایندگی‌ها به اتحادیه برای حذف عاملیت نمایندگی

رئیس اتحادیه فروشندگان و نمایشگاه داران اتومبیل اظهار داشت: همزمان با پیش‌فروش خودرو ما چندین نمایندگی داشتیم که به اتحادیه مراجعه کردند و اعلام کردند که می‌خواهیم عاملیت نمایندگی خود را حذف کنیم زیرا هر روز مردم به ما مراجعه می‌کنند و حتی کار به درگیری فیزیکی می‌کشد چون خودرو ساز تعهد خود برای تحویل خودرو در خرداد را انجام نداده اما الان دارد ثبت نام می‌کند. از طرف دیگر وقتی مردم علت عدم تحویل را می‌پرسند می‌گویند قطعه نداریم. اگر اینطور است پس چرا ثبت نام می‌کنند.

وی با انتقاد از عملکرد شورای رقابت و وزارت صنعت گفت: هر روز بحث قیمت‌گذاری خودرو عقب می‌افتد یک روز مدیرعامل سایپا عوض می‌شود روز دیگر وزیر کنار می‌رود، این در حالی است که بازار خودرو بلاتکلیف مانده و هیچ کس نمی‌داند چه کار کند. همه مردم پولدار نیستند و نمی‌توانند خودروی بالای 50 میلیون خریداری کنند و این بلاتکلیفی شورای رقابت باعث شده که قشر عظیمی از مردم بدون خودرو بمانند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران خودرو سایپا واردات خودرو ثبت نام خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۱۳۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گران فروشی در نمایندگی فروش خودرو، گران تمام شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، غلامرضا سالاری گفت: پرونده یک نمایندگی فروش خودرو پیرامون گرانفروشی یک دستگاه خودرو با ارزش تخلف یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال در شعبه هفتم بدوی تعزیرات حکومتی شیراز رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و نظریه کارشناسی، تخلف را محرز و متهم را به پرداخت ۱۹ میلیارد ریال جریمه نقدی معادل ۱۰ برابر ارزش کالا محکوم کرد.
سالاری گفت: شعبه همچنین متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال معادل اضافه دریافتی و همچنین هزینه کارشناسی در حق شاکی محکوم کرد.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان فارس افزود: بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت گزارش این تخلف را با ثبت شکایت مشتری دریافت و برای رسیدگی به شعبه هفتم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان شیراز ارسال کرده بودند.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح‌های عمرانی بیمارستان شهید گنجی برازجان
  • کشف ۲ هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ زنده فاقد مجوز بهداشتی در سرایان
  • درخواست پلیس از خودروسازها برای مجهز شدن خودرو‌های داخلی به ردیاب
  • گواهی اسقاط هایما به این مبلغ افزایش یافت/ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • تغییر قیمت گواهی اسقاط برای شماره گذاری هایما / ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • تغییر قیمت گواهی اسقاط برای شماره گذاری هایما/ ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • گران فروشی در نمایندگی فروش خودرو، گران تمام شد
  • قیمت پژو پارس در بازار امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی پروژه نهضت ملی مسکن هیدج